Informatie

Kaartverkoop

Koop uw tickets online
U koopt uw tickets heel eenvoudig via deze website. Betaal eenvoudig en vertrouwd met iDEAL en ontvang de toegangskaarten per e-mail. Die kunt u uitprinten of (liever nog) op uw smartphone laten zien bij de zaal. U kunt zelf uw zitplaatsen kiezen en u hoeft niet meer in de rij te staan voor onze kassa!

Tickets aan de kassa
De kassa van het Barghse Huus is geopend op maandag tussen 9 en 12 uur en op dinsdag van 11.00 tot 13.00.

Ook is de kassa een half uur voor aanvang van elke voorstelling geopend. Onderstaande bonnen kunt u uitsluitend aan de kassa inwisselen. De film- en theaterbonnen kunnen niet voor contanten worden ingewisseld.

> Barghse Huus cadeaubon
> Papieren Lokobon
> Nationale Bioscoopbon
> MaDiWoDo-bioscoopbon
> Meedoen regeling
> Kunst & Cultuur Cadeaukaart

Het is helaas nog niet mogelijk om een van deze bonnen via de website te verzilveren. Mail naar theater@hetbarghsehuus.nl om een reservering te plaatsen en wij nemen contact met u op.

Annuleren van tickets
Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, kunt u uw tickets tot uiterlijk 48 uur vóór de voorstelling retourneren. Het geld wordt teruggestort op de rekening, minus € 1,50 administratiekosten per ticket. Mail hiervoor naar theater@hetbarghsehuus.nl.

Rolstoelgebruikers
Maak je gebruik van een rolstoel? Je kunt helaas geen rolstoelplaatsen online reserveren. Rij 1 is echter te bereiken zonder verhogingen.

Filmmatinee
Tijdens het filmseizoen is er wekelijks een filmmatinee in het Barghse Huus. Dit zijn extra filmvertoningen zonder pauze die op een doordeweekse middag plaats vinden. Aanvang van de filmmatinee is 13.30 uur.


Drankje inbegrepen

Met ingang van seizoen 24/25 is uw drankje in de pauze inbegrepen bij uw kaartje. Dit geldt uitsluitend voor de professionele theatervoorstellingen. Dus niet voor filmvertoningen. Heeft de voorstelling geen pauze? Dan staat er na afloop van de voorstelling een drankje voor u klaar.


Garderobe

Het Barghse Huus beschikt niet over een bewaakte garderobe. Het gebruik van de jashaken is voor eigen risico. We raden aan om waardevolle spullen mee te nemen in de theaterzaal.